education

Vioolles 

Op dinsdag en woensdag geef ik vioolles aan huis, in Hoogeveen. Er is nog plaats voor enkele leerlingen.

Zowel kinderen als volwassenen leren bij mij viool spelen op een ontspannen en leuke manier. Samen spelen neemt een grote plaats in binnen de les.

Ik werk met strippenkaarten zodat alleen afgenomen lessen worden betaald. Een kaart geeft recht op 10 lessen van 30 minuten en kost voor kinderen 175 euro en voor volwassenen 200 euro (incl. BTW).

Er wordt gewerkt met verschillende lesmethodes waarbij de keuze voor een bepaalde lesmethode afhankelijk is van de student, diens vorderingen en interesse. Daarnaast maak ik zelf studiemateriaal, afgestemd op de behoefte van de leerling. 

One Two Play

Samen spelen is leuk en leerzaam. Veel muziek is echter moeilijk, of moeilijk voor één van de twee deelnemers. Zo zijn er leuke stukjes voor beginners op viool, maar is de pianopartij dan moeilijk.

Ik schrijf leerboekjes om samen uit te spelen waarbij beide partijen ongeveer even moeilijk (of makkelijk!) zijn. Momenteel zijn er twee boekjes te koop:

- One Two Play vol. 1 voor viool en piano (eenvoudig)

- One Two Play vol. 2 quatre mains (4-handig piano, eenvoudig). 

Samen spelen met je vrienden, je ouders of je docent!

Beluister hier enkele delen!  

Kijk ook eens op mijn pagina compositie bestellen als u een muziekstuk wilt laten schrijven voor uzelf of voor iemand anders.